Dit is Weening Adviesgroep

Weening Adviesgroep

Al ruim 30 jaar zijn we gevestigd in de gemeente Dronten als professioneel en onafhankelijk assurantiekantoor in hypotheken en verzekeringen. Weening Adviesgroep is een middelgroot kantoor met relaties in en rondom Flevoland.

Voor velen zijn wij een betrouwbare partner gebleken op het gebied van hypotheken, verzekeringen, lijfrente en overige financiële dienstverlening.

Onafhankelijk

Ons kantoor is volledig adviesvrij; wij hebben geen contractuele verplichting met betrekking tot advies over financiële producten van bepaalde banken, verzekeraars of kredietverstrekkers.  We kunnen dus samen met u een vrije keuze maken uit de verschillende aanbieders op de markt voor het financiële product dat het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Deskundig

Ons bedrijf werkt met een team van vier ervaren hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Eén van onze adviseurs kan bij u thuis of op ons kantoor aan Het Spaarne 47 in Dronten afspreken voor een adviesgesprek.

Eerlijk

We hechten grote waarde aan een lange termijn relatie en willen u ook graag in de toekomst van dienst zijn. Eerlijk duurt het langst en dat is dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Maatwerk

Iedere relatie is uniek en iedere situatie vraagt om zijn eigen oplossing. Bij ons is maatwerk de standaard.

Een vertrouwd adres

Weening Adviesgroep beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten voor het uitoefenen van haar bedrijf (www.afm.nl). Wij zijn tevens ingeschreven in het AFM register Nationaal Regime Mifid (Europese beleggingsrichtlijn) voor het adviseren van beleggingsfondsen en/of het doorgeven van orders over beleggingsfondsen aan de aanbieder.

De privacy van uw persoonlijke gegevens is bij ons gewaarborgd. Met de gegevens die wij van u ontvangen gaan wij zorgvuldig om. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens. Ook zijn al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring met ons kantoor aangegaan.  In een apart document geven we aan hoe ons kantoor omgaat met persoonlijke gegevens, die wij in het kader van onze werkzaamheden ontvangen. Dit document kunt u downloaden via de downloads onder aan de pagina.

Klachten lossen we op

Klachten nemen we serieus en lossen we graag in goed overleg met u op. We werken met een klachtenprocedure. Mochten we samen met u niet tot een oplossing komen naar uw tevredenheid, dan heeft u de mogelijkheid uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID) waarbij ons kantoor is aangesloten.

Onze visie

We willen u het beste advies geven, zodat de zaken goed geregeld zijn.  We willen er voor u zijn, wanneer u ons nodig heeft. Laagdrempelig zonder hoge kosten.

Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Dat u een goed, eerlijk en objectief advies krijgt over verzekeringen, hypotheken en financiën.
  • Dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen als er (onverwacht) iets gebeurt in het leven.
  • Om uw verzekeringen en hypotheek inzichtelijk te maken, zodat u overzicht heeft over de lopende zaken en de risico’s voldoende zijn afgedekt.
  • Dat we transparant zijn in onze kosten.
  • Dat u altijd bij ons terecht kunt voor advies, laagdrempelig en betaalbaar.

Ons team

Bij Weening Adviesgroep werken we met een klein, allround team van adviseurs die voor u klaar staan.

Voor advies kunt u altijd binnenlopen bij ons kantoor aan Het Spaarne 47 in Dronten. Natuurlijk kunt u ook bellen om een afspraak te maken: 0321-335533.

Afspraken kunnen in overleg ook in de avonduren, wat u het beste uitkomt.

Het beheer, schade of mutaties op bestaande verzekeringen kunt u tijdens kantooruren met ons bellen 0321-335533 en helpen we u graag.  Uiteraard kunt u wijzigingen ook doorgeven via de mail, WhatsApp (+31 321 335533) of via de eigen digitale klantomgeving (indien aangemaakt).

Ons adviesteam

Bert Weening
Directeur/eigenaar
Financieel planner
Hypotheek- en Assurantieadviseur

Walter van Logtenstein
Chef de bureau
Hypotheek- en Assurantieadviseur

Corné Pals
Hypotheekadviseur

Jasper Kok
Hypotheek- en Assurantieadviseur

Peter van Donkelaar
Hypotheek- en Assurantieadviseur

Veelgestelde vragen

Kan ik ook buiten kantooruren een afspraak maken voor een adviesgesprek?

Ja, onze adviseurs maken ook afspraken buiten kantooruren, bijvoorbeeld ’s avonds bij u thuis.

Wat zijn de openingstijden van Weening Adviesgroep?

Tijdens kantooruren is ons kantoor geopend van 9.00 uur tot 17.00. Buiten kantooruren alleen op afspraak met één van onze adviseurs.  Voor schade en andere dringende zaken zijn we overigens altijd telefonisch bereikbaar, waarna zo nodig direct actie kan worden ondernomen.

Beschikt Weening Adviesgroep over de vereiste vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten?

Jazeker, Weening Adviesgroep heeft een collectieve vergunning voor Weening Adviesgroep BV onder nummer 12020609.  Dit houdt tevens in, dat wij beschikken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. U kunt deze informatie downloaden op de site.

Werkt Weening Adviesgroep samen met meerdere verzekeraars en banken?

Ja, Weening Adviesgroep heeft van praktisch alle maatschappijen die via de tussenpersoon werken aanstellingen.  Voor verzekeringen en bankzaken kunnen we ondermeer de volgende maatschappijen aanbieden:  ASR, Avero, Aegon, Klaverblad, Noordhollandse1816, Amersfoortse, Nationale Nederlanden, Unigarant, Reaal (Vivat), VKG, Voogd en Voogd,  ING, SNS, BLG, Rabobank, Florius, Tellius, Attens, Syntrus, Lloyd, Hypotrust, Woonfonds, Obvion, WU bank etc.

Waarom beschikt de site van Weening Adviesgroep niet over rekentools voor de maximale verstrekking van hypotheek of de berekening van pensioentekorten etc.?

Dit is een bewuste keuze. We willen met onze site iets vertellen over ons kantoor. We zijn een advieskantoor, waarbij het belangrijk is om uitgaande van de juiste informatie over uw persoonlijke situatie, uw wensen en doelstellingen alsmede uw risicobereidheid, te kijken welk product gegeven de situatie het beste past.

Standaard rekentools kunnen derhalve een fout beeld geven, of een verkeerde interpretatie geven. Een goed advies kan alleen na een goede inventarisatie van de gegeven situatie.